Pupil van de Week bij SEP 1 & SEP VR1 - vv SEP

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Pupil van de Week bij SEP 1 & SEP VR1

10

SEP JO9-2

3

0

0

Bij iedere thuiswedstrijd (competitie) van SEP 1 en SEP VR1 staat een JO7, JO9 of JO11 speler of speelster in de schijnwerpers als Pupil van de Week. Deze jeugdspeler mag mee de kleedkamer in bij de voorbespreking en in de rust. En natuurlijk voor het begin van de wedstrijd het veld oplopen met de scheidsrechter en aanvoerders. Daarna mag hij/zij een aftrap nemen en een doelpunt proberen te maken bij de keeper van de tegenpartij. In de dug-out wordt door de reservespelers een plaatje vrijgehouden voor de Pupil van de Week.


Pupil van de Week bij SEP 1
              


Hoi allemaal,

 Ik ben Jaimy Johanns en ik ben 10 jaar. 

Ik zit in JO9-2 en ben begonnen bij SEP in de F.

Ik heb eerst even bij Den Hoorn gevoetbald, maar doordat ik het daar niet super leuk vond en ook door de leuke verhalen van Ton en Damian De Ruijter heb ik de overstap gemaakt naar SEP!! 

Ik ben nu keeper en ben hier erg blij mee ..

Ik heb mijn overgroot opa nog even erg trots kunnen maken ... mijn overgroot opa is altijd betaald keeper geweest en dit jaar overleden!

Overzicht pupillen van de week
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!