Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Grote Club Actie

Vanaf14 september gaat de Grote Clubactie weer van start!!! Daar doen wij uiteraard weer aan mee.

Elk jaar weer brengt de Grote Clubactie een mooi bedrag op voor de vereniging. Ook dit jaar gaat de opbrengst naar het SEP Jeugdkamp.

De loten kosten € 3,00 per stuk, waarvan 80% naar SEP gaat. Verkoop de loten aan jouw familie, vrienden, buren, bewoners in jouw buurt, enz.

Ook dit jaar kan je als lotenverkoper weer een centje verdienen. Per verkocht lot krijgt de verkoper €. 0,50.

Voor de beste verkopers binnen SEP zijn er ook nog prijzen te winnen. Degene die de meeste loten heeft verkocht krijgt een voetbalshirt van zijn/haar favotiete club. Voor de nummer 2 is er een Derbystar voetbal. Nummer 3 krijgt een leuke SEP gadget. Doe dus extra je best om zoveel mogelijk loten te verkopen.

Ook zijn via de Grote Clubactie Kids site veel mooie prijzen te winnen voor de beste landelijke verkopers. Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl (o.a. kaarten voor Bobbejaanland, fiets, Nintendo Switch en nog vele andere prijzen)

Hoe werkt het ? Net zoals vorige jaren zal de verkoop van loten via automatische incasso verlopen. Dit betekent dus dat als je loten verkoopt, je maar 1x langs de deur hoeft. De kopers vullen het aantal loten en hun bankrekeningnummer in. Het totaalbedrag wordt dan automatisch bij de koper afgeschreven en tegelijkertijd krijgen zij via hun afschrift hun lotnummer(s). Dit betekent ook dat de lotenverkopers niet met contant geld over straat hoeven te lopen of ouders mee moeten om het geld te innen. Veel veiliger dus. Let wel goed op dat alles duidelijk is ingevuld.

Nog even kort op een rijtje:

  1. Je hoeft maar 1x naar een adres om loten te verkopen
  2. Alles gaat automatisch
  3. Je gaat niet met geld over straat
  4. Je hoeft geen loten te brengen

De verkoopboekjes worden woensdag 11 september op de training uitgedeeld. Ben je er niet op de training en wil je wel graag loten verkopen. Haal er dan 1 op in de kantine van SEP. Als je al weet dat je geen loten gaan verkopen neem dan ook het boekje niet aan.

LET OP !!!

De officiële lotenverkoop begint op zaterdag 14 september. EERDER MAG JE NIET DE STRAAT OP MET JE BOEKJE!

Als je boekje vol is lever hem dan zsm, maar uiterlijk 1 november 2019 in. De box staat in de bestuurskamer.

Heel veel succes met de verkoop! Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met mij op.

Petra de Bruijn (moeder van Sven Karbet JO15) ed.petra@casema.nl 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!