Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Inschrijven Jeugdkamp 2022 - jeugdleden

AANMELDEN JEUGDKAMP 2022
Van 26 t/m 29 mei 2022 gaan we met de SEP jeugd weer op kamp.
We gaan naar De Hoof In Someren, voor ons een nieuwe lokatie.

Opgeven voor het jeugdkamp kan t/m maandag 7 maart 2022.

Via het formulier hieronder kan je je aanmelden voor het kamp. Je kan je inschrijven als je SEP-jeugdlid bent en in JO7 t/m JO19 voetbalt. De kosten voor deze 4 dagen zijn € 80,- voor jeugdleden. Het bedrag betaal je direct online met iDeal. Als je, door omstandigheden, wilt betalen in termijnen, neem dan vooraf contact op via sepjeugdkamp@gmail.com . Het totale kampgeld moet voor vertrek volledig betaald zijn.
Er kunnen maximaal 114 jeugdleden mee.  Als dit aantal inschrijvingen bereikt is,  dan gaat het formulier automatisch offline.
Als je op de reservelijst geplaatst wilt worden, stuur dan een mailje naar sepjeugdkamp@gmail.com.  De reservelijst gaat op volgorde van binnenkomst.

Het jeugdkamp is tijdens het Hemelvaartsweekend van donderdag 26 t/m zondag 29 mei 2022.
Op het jeugdkamp wordt door jeugdleden (ongeacht de leeftijd) niet gerookt en geen alcohol genuttigd. Kijk voor alle kampregels, mededelingen en tips op deze pagina.

Bevestiging van inschrijving:
Als jouw digitale formulier goed ontvangen is, dan krijg je binnen een paar minuten per e-mail een bevestiging. Check dat dus in jouw mailbox (en spambox)! Je krijgt een aparte bevestiging als de iDeal betaling gelukt is. Bewaar beide bevestigingen svp tot na het jeugdkamp 2022.
Geen bevestiging ontvangen? --> Mail naar sepjeugdkamp@gmail.com .

Inventarisatie jeugdkamp 2022

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!