Inschrijven Jeugdkamp 2023 - jeugdleden - vv SEP

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Inschrijven Jeugdkamp 2023 - jeugdleden

update 1-2-2023
AANMELDEN JEUGDKAMP 2023

Van 18 t/m 21 mei 2023 gaan we met de SEP jeugd weer op kamp.
We gaan naar Land van Kleef in Loon op Zand. In 2018 en 2019 zijn we daar ook geweest.

Opgeven voor het jeugdkamp kan t/m maandag 6 maart 2023.

Via het formulier hieronder kan je je aanmelden voor het kamp. Je kan je inschrijven als je SEP-jeugdlid bent en in JO7 t/m JO19 voetbalt. De kosten voor deze 4 dagen zijn € 90,- voor jeugdleden. Het bedrag betaal je direct online met iDeal. Als je, door omstandigheden, wilt betalen in termijnen, neem dan vooraf contact op via sepjeugdkamp@gmail.com . Het totale kampgeld moet voor vertrek volledig betaald zijn.
Er kunnen maximaal 110 jeugdleden mee.  Als dit aantal inschrijvingen bereikt is,  dan gaat het formulier automatisch offline.
Als je op de reservelijst geplaatst wilt worden, stuur dan een mailje naar sepjeugdkamp@gmail.com.  De reservelijst gaat op volgorde van binnenkomst.

Het jeugdkamp is tijdens het Hemelvaartsweekend van donderdag 18 t/m zondag 21 mei 2023.
Op het jeugdkamp wordt door jeugdleden (ongeacht de leeftijd) niet gerookt en geen alcohol genuttigd. Kijk voor alle kampregels, mededelingen en tips op deze pagina.

Bevestiging van inschrijving:
Als jouw digitale formulier goed ontvangen is, dan krijg je binnen een paar minuten per e-mail een bevestiging. Check dat dus in jouw mailbox (en spambox)! Je krijgt een aparte bevestiging als de iDeal betaling gelukt is. Bewaar beide bevestigingen svp tot na het jeugdkamp 2023.
Geen bevestiging ontvangen? --> Mail naar sepjeugdkamp@gmail.com .

Inschrijven Jeugdkamp 2023 - jeugdleden

Dit formulier blijft nog geldig tot maandag, 06 maart 2023 om 23:55
Vul hier jouw voor- en achternaam in.

In welk team voetbal je bij SEP?

Als we genoeg sponsoren kunnen vinden, dan krijgen de kinderen krijgen allemaal een teamshirt, zodat de teams duidelijk herkenbaar zijn. Geef alvast de shirtmaat op die je in mei denkt te dragen. Vink eventueel een maat groter aan, dan past het shirt sowieso.
Mag je paracetamol als je bijv. hoofd-, buik- of erge spierpijn hebt? De EHBO leiding zorgt hiervoor tijdens het jeugdkamp.


Tijdens het kamp worden foto's en filmpjes van de activiteiten en de teams gemaakt. Deze worden o.a. op de SEP site en Facebook geplaatst. Mag er van jou beeldmateriaal gemaakt worden?


Hier kan je (indien van toepassing) allergieën, medicatie, dieet (bijv. glutenvrij, geen varkensvlees, vegetarisch, enz) of andere bijzonderheden alvast doorgeven.

Bij de voorbereidingen, vertrek en aankomst kan de leiding altijd hulp gebruiken. Denk hierbij o.a. aan het inladen/uitladen van de bagage, busjes ophalen/wegbrengen, materialen pakken/opruimen, boodschappen doen, enz. Als je ouders ons willen helpen, geef dat hieronder s.v.p. aan. Een paar weken voor vertrek nemen wij contact met hen op.


Van het AH distributiecentrum Delfgauw krijgen wij ieder jaar een pallet met boodschappen gesponsord. Als tegenprestatie helpt SEP bij de personeelsdag bij AH in Delfgauw. De afgelopen jaren heeft de kampleiding dat gedaan. Dit jaar (als de AH personeelsdag doorgaat) willen we graag dat ouders daar een paar uurtjes komen helpen. Deze personeelsdag is meestal in juni of september. Zodra de datum bekend is horen jullie dat.€ 90,00
Selecteer uw bank:


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!