Vacatures - vv SEP

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vacatures

Beste ouder, verzorger, SEPlid,

Onze voetbalvereniging draait voor 99% op vrijwilligers. Afgelopen periode merken we dat op een aantal plekken te weinig vrijwilligers beschikbaar zijn waardoor roosters lastig rond zijn te krijgen of waardoor we dingen niet kunnen doen, die wel belangrijk zijn voor onze club.

Voor de volgende werkzaamheden hebben we heel hard jouw hulp nodig:

-      Barmedewerkers

-      Scheidsrechters

-     Organisatoren Sinterklaasfeest & Paastraining

-      Hulp bij losse klussen (tijdens de training of thuis)

-     Teamleden voor commissie sponsoring (acties bedenken/uitvoeren om geld voor de club binnen te halen) bv voor speculaaspoppen actie

-     Hulp bij technische klussen (we willen binnenkort diverse zaken intern gaan opknappen)

-       Alles wat niet in het rijtje staat maar waarvan jij denkt dat het nu ontbreekt

Wanneer je een actieve vrijwilliger bent, word je uitgenodigd voor diverse activiteiten waaronder de jaarlijkse vrijwilligersavond.

Hieronder staat per vacature vermeld wat SEP van je verwacht.

Als je interesse hebt in een vacature, neem contact op via de mail met vvsep-delft@hotmail.com voor meer informatie of om samen te kijken naar een invulling.

Alvast enorm bedankt!

Groetjes,

Het bestuur: Rien, Patrick, Sandra, Arjen en Petra

 

Vacature Barmedewerker

Op diverse tijden hebben we behoefte aan barmedewerkers. Een bardienst draaien neemt per keer ongeveer 2,5 uur in beslag. Ben je minimaal 16 jaar en vind je het leuk om onze leden en gasten van een hapje en een drankje te voorzien, dan zoeken we jou! Je wordt in overleg ingedeeld. Dit kunnen diensten in een bepaalde frequentie zijn, maar ook oproepers zijn welkom.

Vacature: Scheidsrechters

Als scheidsrechter bij v.v. SEP is je belangrijkste taak het leidinggeven tijdens jeugd- en seniorenwedstrijden. Je houdt onder meer de tijd bij, noteert het doelsaldo, controleert het speelveld en de doelen, fluit volgens het KNVB-reglement en vult de eindstand in in Sportlink. Ben jij  communicatief vaardig en durf je beslissingen te nemen én ben je op zaterdag of zondag een paar uurtjes beschikbaar, dan horen we graag van je. Bij voldoende animo biedt de club goede opleidingsmogelijkheden aan.

Organisatoren Sinterklaasfeest & Paastraining

Jaarlijks wordt er op woensdagmiddag een sinterklaasvoetbalfeest georganiseerd voor alle leden tot en met 8 jaar (JO9) en kinderen van sponsors of kinderen van seniorleden. Daarnaast verzorg je de jaarlijkse Paastraining.

Hulp bij losse klussen (tijdens de training)

Gedurende het jaar zijn er genoeg kleine klusjes die op de vereniging gedaan kunnen worden, terwijl je kind aan het trainen is. Dit varieert van o.a.: Het uitgeven  & innemen van sporttassen, helpen bij activiteiten (Paastraining, Sinterklaastraining) of boodschappen doen voor een slaapweekend.

Leden Commissie Sponsoring

Een belangrijke inkomstenbron voor de club zijn de sponsoren. Je bedenkt sponsoracties en voert deze na goedkeuring van het bestuur uit. Daarnaast moet er een contractenregister komen waarin alle contracten met sponsors worden vastgelegd. Huidige contacten moeten kunnen worden onderhouden.

Hulp bij technische klussen

Nu de sportvelden worden opgeknapt, valt het op dat de binnenkant van het gebouw een beetje achterblijft. De kleedkamers zullen vanuit het Sportpark worden aangepakt, maar hier vragen zij vrijwilligers voor. Ook willen we de kantine en de bestuurskamer een grote beurt geven. Ben je handig en af en toe inzetbaar? Gedurende het jaar zijn er genoeg kleine klusjes die op de vereniging gedaan kunnen worden: Dingen ophangen, verven en bijvoorbeeld reclame borden ophangen/verplaatsen.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!