Vrijwilligersdag - vv SEP

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vrijwilligersdag

Het bestuur van v.v.SEP is enorm blij met en trots op de vele vrijwilligers die naast het voetbal ook bij vele activiteiten aanwezig zijn.
Dit maakt SEP tot een leuke en unieke vereniging!
Ieder jaar is er daarom een SEP Vrijwilligersdag of - avond, als dank voor de vele uurtjes inzet, voor alle scheidsrechters, trainers, leiders, kampleiders, bardiensten, commissieleden, verzorgers, enz. 

VRIJWILLIGERSDAG 2023

Beste vrijwilligers van voetbalvereniging SEP,

Graag willen we jullie uitnodigen voor de jaarlijkse vrijwilligersdag op zaterdag 1 juli a.s. . Het belooft een gezellige dag te worden met een leuke activiteit en natuurlijk waardering voor jullie inzet!

We verzamelen om uiterlijk 12:45 uur op de Zwetkade Noord in Wateringen, ter hoogte van De Bonte Haas. Vanaf daar gaan we met een schuit een mooie tocht maken door het prachtige Westland. Onderweg wordt er gezorgd voor een klein hapje en drankje en kunnen we genieten van de omgeving en elkaars gezelschap. Om ongeveer 16:00 uur zijn we terug bij de opstapplaats.

Na de boottocht willen we met jullie de dag afsluiten met een gezellige barbecue op het terras bij de kantine van SEP.  Vanaf 17:30 uur is iedereen welkom om te genieten van heerlijk eten en drinken. Rond 22:00 uur sluiten we het avondprogramma af.

Om de organisatie van deze dag zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen we jullie vriendelijk om je aan te melden via het onderstaande formulier. Zo kunnen we een goede inschatting maken van het aantal aanwezigen en ervoor zorgen dat er voldoende eten en drinken is voor iedereen.

We kijken ernaar uit om jullie op 1 juli te verwelkomen en samen een onvergetelijke dag te beleven. Als jullie nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met rood-gele groet namens het bestuur,
Niels en Patrick


Aan- of afmelden kan t/m donderdag 29 juni via onderstaand formulier. 
Vragen/opmerking? Mail naar sepvrijwilligersdag@gmail.com of vvsep-delft@hotmail.com 


Aanmelden vrijwilligersavond

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!