Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

SEPNEUTEN (nieuws)

 

Beste leden van voetbalvereniging SEP.

Nu we weer wat meer mogen, wil ook CV De Sepneuten weer carnavalsfeesten gaan organiseren voor jullie.  Ons eerste feest is op vrijdag 5 november. We vragen jullie begrip voor de maatregelen die we in overleg met het bestuur van SEP hebben moeten nemen. Anders dan andere jaren is dit eerste feest alleen toegankelijk met een bewijs van toegang.   Je betaalt hier € 5,00 voor, maar bij binnenkomst krijg je in ruil voor dit toegangsbewijs 2 munten voor je eerste drankjes. Dus eigenlijk is het toch gratis toegang. Waarom dan een toegangskaart? Omdat we niet meer dan 150 mensen toe mogen laten. Dit is exclusief de organisatoren en de medewerkers. Dus wees er snel bij, want het aantal kaarten is beperkt. Tot en met 31 oktober hebben Seppers het eerste recht van aankoop. Op vrijdag 22 en 29 oktober zullen  we van 21.30-23.00u in de kantine van SEP aanwezig zijn. Je kan ook kaarten bestellen via sepneuten.grootcarnaval@gmail.com of  Quiten Houtman, Michel Koreneef of Joop Zuydgeest benaderen.

Het feest begint om 19.00u en duurt tot 23.45u Om 23.30u is de laatste ronde, want de kantine moet om 00.00u dicht zijn. Ja helaas geen feest tot in de kleine uurtjes. Tijdens deze uren kun je genieten van disco Ti & Ri Entertainment en boerenkapel de Drumgabbers.

 

Dit feest kan echter alleen maar plaats vinden onder strikte naleving van de voorwaarden, zoals die door de overheid zijn vastgesteld. Om hieraan te kunnen voldoen zijn er in overleg met het bestuur van v.v. S.E.P. de volgende maatregelen genomen:

  • Omdat we maar een beperkt percentage van de kantinecapaciteit mogen benutten, is toegang tot het feest uitsluitend mogelijk met een toegangsbewijs.
  • Bij binnenkomst zal een vaccinatiebewijs(QR code) of een negatief testbewijs overlegd moeten worden.  Daarbij moet ook een ID bewijs getoond worden.
  • Het toegangsbewijs is tot en met zondag 31 oktober exclusief te verkrijgen voor SEP leden. Daarna gaan de overgebleven toegangsbewijzen naar genodigden.
  • Het toegangsbewijs kost € 5,00, maar bij binnenkomst krijgt iedereen in ruil voor zijn toegangsbewijs twee consumptiemunten en een polsbandje.
  • De overige consumpties kunnen contant of met pin worden afgerekend.
  • Het feest zal tot 23.45u duren. Daarna wordt iedereen verzocht de kantine te verlaten.
  • In overleg met de hoofdtrainers en trainingsgroepen zullen er aangepaste trainingstijden zijn.

 

We hopen met jullie weer een gezellig feest te bouwen.WORD VRIEND OF VRIENDIN VAN CV DE SEPNEUTEN:

 

Vrienden van de Sepneuten hebben een streepje voor:

- zij ontvangen een Informatie-mailing, speciaal voor "De vrienden van de Sepneuten"
- zij ontvangen het Sepneuten jaarboek
- zij verzekeren zich van en ontvangen een GRATIS toegangskaart voor het grote Sepneuten carnavalsfeest (als stel twee kaarten)
?
- zij hebben de mogelijkheid tot vroegtijdig aansluiten bij Sepneuten activiteiten. (bijv. Uittreden naar Tilburg/Breda)
- zij krijgen twee euro korting op de aanschaf van een nieuwe Sepneuten boerenkiel.
?

Iedereen vanaf 16 jaar kan lid worden!

Als vriend van de Sepneuten betaalt U een bedrag van € 15,- per jaar? (als stel betaalt U € 25,- per jaar??).

Een ieder die NIET betaald heeft, is vriend af!! 

*De bijdrage dient betaalt te zijn twee weken voor het begin van het grote feest in dat jaar (seizoen)!

LID WORDEN? Ga naar: http://www.sepneuten.nl  en ga hier naar vrienden en vul het contact formulier in!! 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!