Club van 50 - vv SEP

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Club van 50

 

De Club van 50

 

De Club van 50 bestaat uit een groep enthousiaste seppers, familie, vrienden en bedrijven die vv SEP een warm hart toedragen en willen steunen door middel van een jaarlijkse bijdrage. De opbrengst van de Club van 50 komt geheel ten goede aan de vereniging.

Leden van de Club van 50 krijgen een eervolle vermelding op het speciale Club van 50 bord in de kantine. Daarnaast staan alle namen van de Club van 50 leden vermeld op deze pagina.

 

zijn twee soorten sponsoren: een V.V.SEP club van 50 sonsor en een gouden sponsor. 

  • Club van 50 Sponsor: €50,-: Super fijn dat je ons wil sponsoren! Met €50 komt je naam op ons nieuwe Club van 50 bord te hangen in de kanine.
  • Gouden sponsor: €100,-. Bedankt dat je de club een warm hart toe draagt. Als gouden sponsor komt je naam in het goud te hangen op ons nieuwe bord voor de Club van 50. ook komt je bedrijfsnaam in het SEPortertje bij de thuiswedstrijden.
  • Iedere sponsor krijgt een kleine magneet in de vorm van een bierdop met daarop het logo van de Club van 50. Deze kun je bijvoorbeeld op je koelkast hangen en zijn zelf gemaakt door de SEP Dames.

 

Meer informatie
Alle informatie over de Club van 50 is te lezen in het SEP club van 50 informatieboekje. Als je na het doornemen van het boekje vragen hebt of meer informatie wilt, dan kun je contact opnemen met de Club van 50 commissie via clubvan50@vvsep.nl .

Aanmelden
Ook lid worden van de club van 50? Meld je dan aan door het inschrijfformulier in te vullen. De betaling gaat direct via iDeal.

 

 

Logo_v3.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!