Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen


SEP 4x4 Schoolvoetbaltoernooi door de tijd heen en algemene informatie:


In 1994 is de jeugdcommissie van de v.v.SEP met dit toernooi begonnen en al 25 jaar (JUBILEUM) is het een groot succes te noemen. De kwaliteit van het toernooi verbeterd jaarlijks en steeds zijn we bezig om zaken te optimaliseren. U moet dan denken aan automatisering van het bijhouden van de standen, verbetering van het gebruiksmateriaal, enz. Deze organisatie is mede te danken aan de vele vrijwilligers van de v.v.SEP, maar ook mensen van buitenaf helpen om dit toernooi een mooi festijn te laten zijn. Daarnaast niet te vergeten, deelname kosten zijn er niet doordat diverse bedrijven en/of fondsen en/of stichtingen en/of gemeente dit toernooi sponsoren! Het enige wat wij niet in de hand hebben is het "weer" maar laten we hopen dat Petrus bij de hemelpoort ons goed gezind is!

Opgeven voor dit toernooi, geschied via de uitnodigingen die wij als organisatie, jaarlijks meerdere keren in het voor traject naar al onze contacten bij de basisscholen toe sturen. En tevens staat dit toernooi in de jaarlijkse schoolsportagenda van Delft, op dit ogenblik uitgebracht door stichting sportevenementen haaglanden.

Verder verstuurd de v.v.SEP altijd in januari van dat jaar nogmaals een herrineringen naar de scholen welke het jaar ervoor deelnamen.

Mocht u verder vragen hebben stuurt u dan een e-mail naar: rlm.janssen@casema.nl of mickor@hotmail.nl  

Sponsors tijdens het 4 tegen 4 2019 zijn:
GRATIS, ja mede door deze sponsors kunnen we het SEP 4 tegen 4 schoolvoetbaltoernooi nog steeds gratis houden, BEDANKT! Kijk gerust eens wat deze firma's u allemaal kunnen bieden.

Den Burg Catering www.cateringdenburg.nl
Rodi Media www.rodimedia-zh.nl
Wilbert Koop Praktijk Fysio- en Manuele therapie www.wilbertkooptherapie.nl
Van der Plank Tweewielers en Dartshop www.profiledefietsspecialist.nl/winkels/profile_van_der_plank
Fonds 1818 www.fonds1818.nl 
Afdeling sport en bewegen van het ROC Mondriaan www.rocmondriaan.nl
EVIDES www.evides.nl 
Oranjekoorts www.oranjekoortsfestival.nl
Verzekering- en Administratiekantoor Peter Lips https://polisdesk.nl

Praktische informatie:
De aanvangstijd van het toernooi zal elke middag 13:30 uur zijn! (De teams die moeten starten staan klaar op hun speelveld!).
 
Op de dag zelf kunt u vanaf 13:00 uur uw team aanmelden, in de kantine van de v.v.SEP. Gelieve dit direct te doen bij aankomst op die manier hebben wij een overzicht of alle teams aanwezig zijn! Verder ontvangt u dan meteen een enveloppe met consumptie bonnen en alle andere benodigdheden, zoals een aandenken voor iedere deelnemer(ster)

De programmaboekjes en poster worden ongeveer een week voor de eerste speeldag online geplaatst op de website van v.v.SEP deelnemende scholen kunnen deze dan downloaden!! Voor elk deelnemende team (opgegeven door de school) is er op de speeldag een programmaboekje beschikbaar en dit kunt u afhalen bij de toernooitafel. Mocht u leider of leidster van een team informeert u dan op school bij de contactpersoon van de school welk team u op de speeldag begeleid!! UIteraard hopen wij dat de poster ook zoveel mogelijk opgehangen gaat worden, om zo ons toernooi uit te dragen en onze sponsoren naamsbekendheid te geven, dankzij hen blijft het gratis!

Speciaal voor deze jubileum editie zal op woensdagmiddag 03 april de wethouder van sport om 13:30 uur het toernooi komen openen en op woensdagmiddag 17 april om 17:00 uur zal de burgemeester van Delft om 17:00 uur de sportiviteitsprijs uit komen reiken aan de meest sportieve school!!

Bij slecht weer kunt u op de toernooidag vanaf 11:00 uur contact opnemen via 015-2613697 of 015-2613761 of kijk op deze site om te kijken of het toernooi door zal gaan. Bij een eventuele afkeuring zal er helaas geen vervangende datum zijn voor die middag!! 

Verder willen wij alle deelnemertjes, de supporters, de vrijwilligers en de sponsoren drie hele fijne sportieve en plezierige middagen toewensen!!

Mogelijke data voor de 26e editie in 2020 van het SEP 4x4 schoolvoetbaltoernooi zijn:
Woensdagmiddag 8 april 2020 voor de groepen 7 en 8 van de basisscholen.
Woensdagmiddag 15 april 2020 voor de groepen 5 en 6 van de basisscholen.
Woensdagmiddag 22 april 2020 voor de groepen 3 en 4 van de basisscholen.
Inschrijven voor 15 februari 2020.

Nadere berichtgeving naar de scholen toe volgt in januari 2020.


 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!