Algemeen - vv SEP

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen


SEP 4x4 Schoolvoetbaltoernooi door de tijd heen en algemene informatie:


In 1994 is de jeugdcommissie van de v.v.SEP met dit toernooi begonnen en al 27 jaar (Eigenlijk 29 jaar, 2 jaar niet vanwege de coronapandemie) is het een groot succes te noemen. De kwaliteit van het toernooi verbeterd jaarlijks en steeds zijn we bezig om zaken te optimaliseren. U moet dan denken aan automatisering van het bijhouden van de standen, verbetering van het gebruiksmateriaal, enz. Deze organisatie is mede te danken aan de vele vrijwilligers van de v.v.SEP, maar ook mensen van buitenaf helpen om dit toernooi een mooi festijn te laten zijn. Daarnaast niet te vergeten, deelname kosten zijn er niet doordat diverse bedrijven en/of fondsen en/of stichtingen en/of gemeente dit toernooi sponsoren! Het enige wat wij niet in de hand hebben is het "weer" maar laten we hopen dat Petrus bij de hemelpoort ons goed gezind is!

LET OP!!! IN DEZE EDITIE VAN 2023 ZIJN ER EEN PAAR BELANGRIJKE VERANDERINGEN ZIE VERDER ONDERIN DIT VERHAAL

Opgeven voor dit toernooi, geschied via de uitnodigingen die wij als organisatie, jaarlijks meerdere keren in het voor traject naar al onze contacten bij de basisscholen toe sturen.  Heeft u half januari van het desbetreffende jaar nog niets van ons gehoord, mag u uiteraard altijd ons benaderen.

Wij versturen in januari van dat jaar altijd nogmaals een herrineringen naar de scholen welke het jaar ervoor deelnamen.

Mocht u verder vragen hebben stuurt u dan een e-mail naar: sep.schoolvoetbal@gmail.com  

Sponsors tijdens het 4 tegen 4 2023 zijn:
GRATIS, ja mede door deze sponsors en de voetbalvereniging SEP kunnen we het SEP 4 tegen 4 schoolvoetbaltoernooi nog steeds gratis houden, BEDANKT! Kijk gerust eens wat deze firma's u allemaal kunnen bieden.

Den Burg Catering www.cateringdenburg.nl
Rodi Media www.rodimedia-zh.nl
LIDL Delft www.lidl.nl
Vinyldesign www.vinyldesign.shop

Praktische informatie:
De aanvangstijd van het toernooi zal elke middag 13:30 uur zijn! (De teams die moeten starten staan klaar op hun speelveld!).
 
Op de dag zelf kunt u vanaf 13:00 uur uw team aanmelden, in de kantine van de v.v.SEP. Gelieve dit direct te doen bij aankomst op die manier hebben wij een overzicht of alle teams aanwezig zijn! Verder ontvangt u dan meteen een enveloppe met consumptie bonnen en alle andere benodigdheden, zoals een aandenken voor iedere deelnemer(ster)

De Digitale programmaboekjes en poster worden ongeveer een week voor de eerste speeldag online geplaatst op de website van v.v.SEP
LET OP!!! VANWEGE HOGE KOSTEN IS ER BESLOTEN OM GEEN PAPIEREN BOEKJES MEER TE VERVAARDIGEN!!! WE RADEN DEELNEMENDE TEAMS DAN OOK AAN OM DE BOEKJES TE DOWNLOADEN EN EVENTUEEL ZELF OP PAPIER UIT TE PRINTEN!!!
Mocht u leider of leidster van een team zijn informeert u dan op school bij de contactpersoon van de school welk team u op de speeldag begeleid!! UIteraard hopen wij dat de poster ook zoveel mogelijk opgehangen gaat worden, om zo ons toernooi uit te dragen en onze sponsoren naamsbekendheid te geven, dankzij hen blijft het gratis!

BELANGRIJKE VERANDERINGEN!!!!:
- Er zijn dus geen papieren programmaboekjes meer beschikbaar!!
- Bij gemengde teams is 1 meisje in het veld vanaf nu voldoende, DEZE REGEL IS AANGEPAST!! WAS twee meisjes!!
- Aangezien we met een jeugdtoernooi bezig zijn, willen we graag aandacht vragen om bij de velden "NIET TE ROKEN", dank voor het begrip!!

Door de coronapandemie hebben we zeer laat de beslissing genomen om het toernooi toch door te laten gaan en dit heeft wel wat extra werk opgeleverd. Misschien is niet alles hetzelfde maar we hebben ons uiterste best gedaan om in deze korte periode bijna alles weer geregeld te krijgen. Mocht iets niet helemaal zo zijn als gewend dan hopelijk daarvoor uw begrip!

Bij slecht weer kunt u op de toernooidag vanaf 11:00 uur contact opnemen via 015-2613697 of 015-2613761 of kijk op deze site om te kijken of het toernooi door zal gaan. Bij een eventuele afkeuring zal er helaas geen vervangende datum zijn voor die middag!! 

Verder willen wij alle deelnemertjes, de supporters, de vrijwilligers en de sponsoren drie hele fijne sportieve en plezierige middagen toewensen!!

Data voor de 27e editie in 2023 van het SEP 4x4 schoolvoetbaltoernooi zijn:
Woensdagmiddag 05 april 2023voor de groepen 7 en 8 van de basisscholen.
Woensdagmiddag 12 april 2023 voor de groepen 5 en 6 van de basisscholen.
Woensdagmiddag 19 april 2023 voor de groepen 3 en 4 van de basisscholen.
Inschrijven voor 23 maart 2023.

Data voor de mogelijke 28e editie zijn nog niet gepland, maar hou de site in de gaten!

Nadere berichtgeving hierover naar de scholen toe volgt in januari 2024.


 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!