Algemeen - vv SEP

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen


SEP 4x4 Schoolvoetbaltoernooi door de tijd heen en algemene informatie:


In 1994 is de jeugdcommissie van de v.v.SEP met dit toernooi begonnen en al 26 jaar (Eigenlijk 28 jaar, 2 jaar niet vanwege de coronapandemie) is het een groot succes te noemen. De kwaliteit van het toernooi verbeterd jaarlijks en steeds zijn we bezig om zaken te optimaliseren. U moet dan denken aan automatisering van het bijhouden van de standen, verbetering van het gebruiksmateriaal, enz. Deze organisatie is mede te danken aan de vele vrijwilligers van de v.v.SEP, maar ook mensen van buitenaf helpen om dit toernooi een mooi festijn te laten zijn. Daarnaast niet te vergeten, deelname kosten zijn er niet doordat diverse bedrijven en/of fondsen en/of stichtingen en/of gemeente dit toernooi sponsoren! Het enige wat wij niet in de hand hebben is het "weer" maar laten we hopen dat Petrus bij de hemelpoort ons goed gezind is!

Opgeven voor dit toernooi, geschied via de uitnodigingen die wij als organisatie, jaarlijks meerdere keren in het voor traject naar al onze contacten bij de basisscholen toe sturen. En tevens staat dit toernooi in de jaarlijkse schoolsportagenda van Delft, op dit ogenblik uitgebracht door stichting sportevenementen haaglanden.

Verder verstuurd de v.v.SEP altijd in januari van dat jaar nogmaals een herrineringen naar de scholen welke het jaar ervoor deelnamen.

Mocht u verder vragen hebben stuurt u dan een e-mail naar: rlm.janssen@casema.nl of mickor@hotmail.nl  

Sponsors tijdens het 4 tegen 4 2022 zijn:
GRATIS, ja mede door deze sponsors en de voetbalvereniging SEP kunnen we het SEP 4 tegen 4 schoolvoetbaltoernooi nog steeds gratis houden, BEDANKT! Kijk gerust eens wat deze firma's u allemaal kunnen bieden.

Den Burg Catering www.cateringdenburg.nl
Rodi Media www.rodimedia-zh.nl
   
   

Praktische informatie:
De aanvangstijd van het toernooi zal elke middag 13:30 uur zijn! (De teams die moeten starten staan klaar op hun speelveld!).
 
Op de dag zelf kunt u vanaf 13:00 uur uw team aanmelden, in de kantine van de v.v.SEP. Gelieve dit direct te doen bij aankomst op die manier hebben wij een overzicht of alle teams aanwezig zijn! Verder ontvangt u dan meteen een enveloppe met consumptie bonnen en alle andere benodigdheden, zoals een aandenken voor iedere deelnemer(ster)

De programmaboekjes en poster worden ongeveer een week voor de eerste speeldag online geplaatst op de website van v.v.SEP deelnemende scholen kunnen deze dan downloaden!! Voor elk deelnemende team (opgegeven door de school) is er op de speeldag een programmaboekje beschikbaar en dit kunt u afhalen bij de toernooitafel. Mocht u leider of leidster van een team informeert u dan op school bij de contactpersoon van de school welk team u op de speeldag begeleid!! UIteraard hopen wij dat de poster ook zoveel mogelijk opgehangen gaat worden, om zo ons toernooi uit te dragen en onze sponsoren naamsbekendheid te geven, dankzij hen blijft het gratis!

Korte voorbereiding tijd i.v.m. coronapandemie: Door de coronapandemie hebben we zeer laat de beslissing genomen om het toernooi toch door te laten gaan en dit heeft wel wat extra werk opgeleverd. Misschien is niet alles hetzelfde maar we hebben ons uiterste best gedaan om in deze korte periode bijna alles weer geregeld te krijgen. Mocht iets niet helemaal zo zijn als gewend dan hopelijk daarvoor uw begrip!

Bij slecht weer kunt u op de toernooidag vanaf 11:00 uur contact opnemen via 015-2613697 of 015-2613761 of kijk op deze site om te kijken of het toernooi door zal gaan. Bij een eventuele afkeuring zal er helaas geen vervangende datum zijn voor die middag!! 

Verder willen wij alle deelnemertjes, de supporters, de vrijwilligers en de sponsoren drie hele fijne sportieve en plezierige middagen toewensen!!

Data voor de 26e editie in 2022 van het SEP 4x4 schoolvoetbaltoernooi zijn:
Woensdagmiddag 6 april 2022voor de groepen 7 en 8 van de basisscholen.
Woensdagmiddag 13 april 2022 voor de groepen 5 en 6 van de basisscholen.
Woensdagmiddag 20 april 2022 voor de groepen 3 en 4 van de basisscholen.
Inschrijven voor 23 maart 2022.

Data voor de mogelijke 27e editie zijn nog niet gepland, maar hou de site in de gaten!

Nadere berichtgeving hierover naar de scholen toe volgt in januari 2023.


 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!