Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Privacy statement AVG

Privacy statement

 

Algemene informatie
vv SEP, gevestigd op het Sportpark Tanthof-Zuid, v.v.SEP, Henk van Riessenlaan 2

2626 AB Delft, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

VV SEP
Henk van Riessenlaan 2
2626 AB Delft

015-2613697 
https://www.vvsep.nl
vvsep-delft@hotmail.com

René Janssen houdt zich bezig met de verwerking van persoonsgegevens VV SEP. Hij is te bereiken via ledenadministratie@vvsep.nl

 

Persoonsgegevens die wij verwerken
VV SEP verwerkt je persoonsgegevens omdat je lid bent van onze voetbalvereniging en daardoor je persoonsgegevens zelf aan ons verstrekt hebt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Geboorteplaats

- Nationaliteit
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

VV SEP verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- De inschrijving als bondslid bij de KNVB;
- Opname in de ledenadministratie van de vereniging;
- Het afhandelen van jouw betaling van de contributie;
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of andere informatie over wedstrijden, toernooien en dergelijke;
- Je te kunnen bellen, appen, een kaartje sturen of e-mailen indien dit nodig is.

 

Geautomatiseerde besluitvorming
VV SEP neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van vv SEP) tussen zit. VV SEP gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:
- ClubCollect voor incasso van contributie;
- Sportlink voor ledenadministratie en meer.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
VV SEP bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij volgen daarvoor de geldende regelgeving, zoals de AVG en de Archiefwet.

 

Delen van persoonsgegevens met derden
VV SEP deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. VV SEP blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Bij je registratie als lid van VV SEP geef je toestemming voor het publiceren van je naam, leeftijd en foto’s op de website van vv SEP, bijvoorbeeld bij het presenteren van je team of in wedstrijdverslagen. Indien je hier niet mee akkoord gaat, kun je hiertegen bezwaar maken (zie alinea Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen).

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken op onze website
VV SEP gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door VV SEP en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar vvsep-delft@hotmail.com

 

VV SEP wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
VV SEP neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via vvsep-delft@hotmail.com

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!