A-selectie Dames - vv SEP

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

A-selectie Dames

Gragory Dasburg nieuwe trainer SEP vrouwen

Gregory_Dasburg.jpg

Gragory Dasburg

Vanaf volgend seizoen is Gragory Dasburg de nieuwe hoofdtrainer van het eerste damesteam van SEP. Gragory is de afgelopen jaren hoofdtrainer geweest van de heren van VV Hillegersberg en heeft voor zijn trainerscarrière op hoog niveau gevoetbald.

SEP wil vooruit in het vrouwenvoetbal en toont met het aantrekken van een ervaren hoofdtrainer zijn ambities. Het feit dat Gragory de overstap van het heren- naar het vrouwenvoetbal maakt, laat bovendien zien dat het vrouwenvoetbal steeds meer naar het mannenvoetbal toe groeit.
Dat het aantrekken van een trainer uit het herenvoetbal goed kan werken, hebben de vrouwen van SEP eerder bewezen. In het verleden werd, onder leiding van Joop Hoornweg, een kampioenschap in de 2e klasse en een periode kampioenschap in de 1e klasse zondag behaald.

De vrouwen van SEP zijn zeer blij met het aantrekken van de nieuwe trainer en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

De SEP vrouwen stappen, na enkele jaren in de eerste klasse zondag te hebben gespeeld, het komende seizoen over naar de 3e klasse zaterdag.

Wil je meer weten of wil je een keertje mee trainen met de SEP vrouwen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar sepdames@vvsep.nl!

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!